Sergej Pajić си партнира с Kris за "Day Day"

Sergej Pajić си партнира с Kris за
12 Април 2024

В новия сингъл "Day Day", който излиза у нас благодарение на Орфей Мюзик – изключителен лицензиант на Warner Music за България, Sergej Pajić си партнира с Kris – млад продуцент от Босна и Херцеговина. В песента двамата изпълнители съчетават изрази на английски и сръбски ("gimme gimme - daj daj"), демонстрирайки промяна в звученето към по-комерсиални клубни ритми, вдъхновени от балканското настроение. Препоръчва се за денс, поп, балкански фолк плейлисти.

„Това е енергична песен, изпълнена със страст и плам, която носи дълбоко емоционално послание. Парчето се откроява със завладяващия си ритъм и припев, които ще ви накарат да танцувате, докато пеете с пълно гърло. Текстът описва духа на приключението, младежката любов и радостта от живота, а музиката допълва идеално всеки куплет. Това определено е песен, която ще приповдигне настроението ви и ще ви донесе незабравимо слушателско изживяване“ – казаха Sergej и Kris за новия сингъл.

Sergej Pajić е широко известен на Балканите като инфлуенсър в TikTok, но напоследък си печели признание и като изключително талантлив автор на песни и певец. Mascom и Warner Music продължават сътрудничеството си с младия изпълнител, изграждайки неговата кариера. YouTube каналът му има 332 хиляди абонати, а в Spotify изгряващата звезда има 16 хиляди слушатели месечно. Изпълнителят е изключително активен в социалните мрежи, където има 520 хиляди последователи в Instagram и над 1 милион в TikTok. Най-успешното издание на Sergej до момента е "Kabul" – с 3.2 милиона гледания  в YouTube, 22.4 милиона гледания в TikTok, над 759 хиляди стриймвания  в Spotify и над 438 хиляди стриймвания в Deezer.

Прочетете още