АЛИСИЯ С НОВ КЛИП! ПРАВИ ДУЕТ С БОРИС СОЛТАРИЙСКИ

АЛИСИЯ С НОВ КЛИП! ПРАВИ ДУЕТ С БОРИС СОЛТАРИЙСКИ
2 Юни 2016

Алисия и Борис Солтарийски с видеоклип в един кадър.  Двамата изпълнители се събраха, за да поднесат на феновете си нещо новаторско – видеоклип в един кадър. „В кого да се влюбя” е заглавието на песента, снимана като one shot видео.

При този тип клипове няма никакъв монтаж – всичко се снима наведнъж без прекъсване. Не се записват отделни кадри, които после се навързват, а всичко тече в реално време и цялото действие трябва да бъде с продължителността на самата песен.

„Репетирахме часове наред преди да започнем реално да снимаме, но мисля, че се справихме добре. Борис се оказа герой, защото дойде без никакъв глас и в края на снимачния ден вече беше много болен, но издържа стоически“, разказва звездата Алисия.

„Изглежда лесно, но всъщност е доста трудно”, допълват изпълнителите. „Екипът няма право на грешка, като буквално за три минути се случва преобличане на три тоалета, смяна на прически и грим”, разказват те.Режисьор на лентата е Мартин Макариев, който режисира и хитовия сериал на БНТ –  „Под прикритие”. Сценарият представя работното ежедневие на Алисия и Борис: тя като певица, той като актьор. Тя снима фотосесия и записва песен, а той снима филм, но накрая се оказва, че я е наблюдавал доста внимателно.

Тагове: Нов клип

Прочетете още