Анджелина Джоли заведе иск в съда – претендира за повече пари от Брад Пит

Анджелина Джоли заведе иск в съда – претендира за повече пари от Брад Пит
9 Август 2018

Холивудската актриса Анджелина Джоли заведе молба във Върховния съд на Лос Анджелис, щата Калифорния, с искане Брад Пит да бъде задължен да заплаща повече средства за възпитанието на общите им деца, съобщава американската телевизия ABC.

"Той е задължен да плаща за възпитанието на децата. Въпреки това обаче, от момента на раздялата, той не изплаща достатъчно средства за възпитанието на децата“, се казва в молбата, изготвената от адвокат Саманта Блей Дежан.

"В продължение на година и половина (Брад Пит) е изпълнявал нередовно неформалното споразумение за разходите по децата. С оглед на даденото обстоятелство, тя (Анджелина Джоли) подава искане за издаване на съдебна заповед за обезпечаване разходите за децата", се казва в съобщение на прокуратурата. Не става ясно каква точно сума разчита да получи Джоли.

Представители на Брад Пит обаче са заявили за ABC, че той безукорно изпълнява всички поети ангажименти.

Пит и Джоли се разделиха през септември 2016 година след две години брак и почти 10-годишна връзка. Двойката има шест деца, като три от тях за осиновени. Джоли поиска пълно попечителство над децата, но съдът определи искането й за нездравословно за децата.

Прочетете още