Бен Афлек и Дженифър Гарнър се развеждат

Бен Афлек и Дженифър Гарнър се развеждат
Снимка: missbaycj
18 Април 2017

Американският актьор, сценарист и режисьор Бен Афлек се развежда със съпругата си - актрисата Дженифър Гарнър, съобщава TMZ.

И двамата са се отказали от претенции по въпроса за разделянето на съвместната собственост и са се договорили заедно да продължат да възпитават трите си деца. Въпросът за издръжката на майката оставена отворен и ще зависи от решението на съда.

Афлек и Гарнър сключиха брак през 2005 година. Преди сватбата те не са сключили предбрачен договор, което означава, че придобитото имущество по време на брака може да бъде разделено поравно.

Двамата са посрещнали заедно Великден, въпреки че в момента са в процес на развод, съобщава People. Афлек, Гарнър и трите им деца заедно са посетили Великденската служба в Пасифик Палиесйс в Калифорния. Според информацията двамата продължават да живеят заедно в Лос Анджелис.

В средата на март, тази година Афлек обяви, че e преминал курс на лечение за зависимост от алкохол. Тогава останахме с впечетление, че семейството им е стабилно и е на път да преодолее трудностите. Афлек даде сериозна заявка, че за него най-важно е семейството му и обичта на съпругата му. Уви, явно пречките не могат да бъдат пренебрегнати.

Припомняме, че Бен е бил лекуван от алкохолизъм и през 2001 г. Тогава е преминал 30-дневен курс на лечение.

Прочетете още