Big Brother издаде имената на петима от бъдещите VIP Съквартиранти

Big Brother издаде имената на петима от бъдещите VIP Съквартиранти
8 Септември 2017

Сашка Васева, Енджи Касабие, Дани Петканов, Миглена Каканашева – Мегз и Тото от „Скандау“ са първите обявени имена на участници, които ще прекрачат прага на Къщата на Big Brother този понеделник от 20:00 часа на живо по NOVA. Това стана ясно по време на специално събитие за медии с водещи Ники Кънчев, Алекс Сърчаджиева, Миглена Ангелова и програмния директор на NOVA Антоний Мангов. Журналистите се оказаха предизвикани от Big Brother да се включат в специална мисия, за да отгатнат сами имената на част от бъдещите Съквартиранти и въпреки че не успяха да познаят всички петима, Ники Кънчев ги успокои, че има специално разрешение от Big Brother да издаде останалите. Извън обявените VIP участници, водещите загатнаха, че подборът тази година е наистина разнообразен и гарантира изключително силен сезон.

„Идеята този сезон е да покажем любовта във всичките ѝ измерения и кастът е направен така че да отразява точно това. VIP Brother продължава да бъде риалити в най-чистата си форма, защото всичко в него е непредвидимо и се случва на момента“ – подчерта програмният доректор на NOVA Антоний Мангов и допълни, че тази година живите предавания ще бъдат в понеделник и сряда, а дейли епизодите – във вторник, четвъртък и петък. Според него формулата за успех на формата е излкючително проста – докато има интересни образи и хора, които да привличат и задържат интереса на зрителите, VIP Brother също ще го има.

Освен голямата изненада – петима потвърдени бъдещи Съквартиранти, на специалното събитие представителите на медиите видяха и първите кадри от Къщата – 3D проекти. Тази година тя е превърната в истинско любовно гнездо с много нови кътчета, в които участниците могат да се отдават на романтични разговори или просто всички заедно да се забавляват.

Кои са останалите VIP Съквартиранти и ще се изпълни ли най-известната Къща с любов и непредвидими емоции, ще разберем още този понеделник, 11 септември, от 20:00 часа на живо по NOVA.

Актуални новини ще откриете на https://nova.bg/ и на https://www.facebook.com/Big.Brother.Bulgaria/.

Прочетете още