Броени дни до началото на фестивала за градска култура София диша / Sofia Breathes 2017

Броени дни до началото на фестивала за градска култура София диша / Sofia Breathes 2017
19 Юни 2017

Започва обратното броене до началото на фестивала за градска култура София диша / Sofia Breathes 2017. До старта на юнското издание остава по-малко от седмица, в която ще ви представим още от участниците в отделните зони на фестивала и всички изненади и активности, които сме подготвили с тях за малки и големи!

През 2017 г. градският фестивал – „София Диша“, който за осма поредна година ще освободи от движение централни улици в града, за да отвори пространство за изкуство и култура, ще има нов модел на провеждане.

Традиционно фестивалът се случваше всяка неделя от месец август като миналата година обхвана зелени зони и паркови пространства около локациите си. Тази година, организаторите – фондация „София Диша“ и Столична община, предлагат летният фестивал да се проведе в последните съботи и недели на месеците юни и август – 24 и 25 юни и 26 и 27 август 2017 г.

Юнското издание на София Диша 2017 ще се проведе на площад "Свети Александър Невски" в София. Очаквайте съвсем скоро повече информация и акцентите в порграмата на фестивала.

Може да следите сайта: http://sofiadisha.com и профилите на фестивала в социалните мрежи - Facebook, Twitter, Instagram, YouTube и Google+

София диша - част от Календара на културните събития на Столична община!

Прочетете още