DARA разбива клишетата с проекта "Родена такава"

DARA разбива клишетата с проекта
Снимка: Вирджиния Рекърдс
13 Март 2017

DARA е съавтор на музиката на новата си песен и на хореографията във видеото. Младата поп сензация виси на пет метра от земята във видеото на „Родена такава“

Снимка: Вирджиния Рекърдс

Изпълнителката на най-слушаната българска песен в ефир за 2016 г. „К‘во не чу“ отново приковава вниманието, този път с новия си проект „Родена такава“, чиято премиера онлайн и в ефир се състоя в петък, 10 март. Песента е експлозивна комбинация от трап, рага и денсхол бийтове и носи не само енергията, а и креативността на самата DARA.

Снимка: Вирджиния Рекърдс

Тя е съавтор на музиката заедно с Pavell и Николай “X” Николов, които стоят и зад успеха на предишния й сингъл. Текстът на парчето е дело на двамата хитмейкъри и дуетната половинка на Pavell – Venci Venc’. За саунд дизайна продуцентите на DARA от Вирджиния Рекърдс за пореден път са се доверили на шведския музикален продуцент Ollipop.

Снимка: Вирджиния Рекърдс

Екип, начело с режисьора Люси Иларионов, хореографа и сценарист Милен Данков и оператора Георги Марков, е заснел видео, в което DARA е по-впечатляваща от всякога. Тя е преодоляла страха си от височини, за да бъде издигната с въжета до 5 метра над земята като истинска екшън героиня. За „полета“ са й помогнали професионалните акробати и каскадьори от трупа „Ковачеви“. Младата поп сензация демонстрира както неподражаемите си танцови умения, така и таланта си на хореограф – движенията, които изпълнява заедно с танцьорите от Studio 121 в хореографията на припева, са от нейни импровизации, адаптирани за клипа от Милен Данков.

Прочетете още