Джена и Ивена заедно на ски

djena-i-ivena-na-ski
2 Февруари 2015

Изпълнителките на Ара мюзик и неразделни приятелки - Джина Стоева и Ивена, се похвалиха с екстремнопреживaване по време на уикенда си. Двете певици решили да отскочат до родния ни ски курорт - Боровец.

Разбира се, както на сцената, така и на пистата, били атракция и предизвикали фурор. Облечени в бяло и червено, хубавиците не останали незабелязани. Докато чакали на опашката, за да се качат на лифта, фенове искали автографи и снимки с любимките си.

Освен, че се радвали на хубавото време и вниманието на феновете, Джина и Ивена се смеели и на „грациозните” падания, които съпътствали всяко тяхно спускане. Те обясниха, че това се дължало на техен пропуск в поддръжката на ски оборудването. Двете блондинки не били наточили кантовете на ските си и на заледените и оголени участъци на пистата това изиграло лоша шега. Така неподготвени тръгнали на ски и се върнали с куп синки от атрактивните им падания.

"За следващия път ще си знаем – шлифоване и точене, за да няма падане" - заявиха с усмивка изпълнителките на „Една новина”.

Прочетете още