Dwayne Johnson е най-харесван в социалните мрежи

Dwayne Johnson е най-харесван в социалните мрежи
Снимка: Eva Rinaldi
12 Март 2018

Класация на Hollywood Reporter определя популярността на известните личности като заедно с аналитичната компания MVPIndex, изданието извършва ежеседмичен анализ на популярността на кино звездите в социалните мрежи като Twitter, Facebook, Instagram, YouTube и Google Plus. За разлика от останалите подобни класации обаче, Hollywood Reporter се осланя не само на броя последователи, но също и на "социалния ангажимент", демонстриран на въпросните платформи.

Така, за изминалата седмица (от 5 до 11 март) големият победител е Dwayne Johnson, известен още като Скалата. Той е станал номер 1 благодарение на своя снимка, която е публикувал в Instagram и на която е облечен в костюм като Невероятният Хълк. Само за седмица публикацията е била харесана от 4 милиона потребители на мрежата.

Скалата се превърна в едно от най-познаваните и високо платени лица на Холивуд. Той е в апогея на професионалната си кариера предвид всички супер печеливши филми, които излязоха и които в момента се снимат с негово участие.

Наскоро Wall Street Journal публикува документ, описващ хонорара на звездата за участието му в най-новата продукция на Universal Pictures "Red Notice". Според данни на изданието, Скалата ще получи твърдо възнаграждение от 22 милиона долара за ролята си и необявени бонуси, спрямо това как филмът се тиражира в бокс офисите по света.

Така, с този хонорар Dwayne Johnson се нарежда сред най-скъпоплатените актьори като Will Smith, Julia Roberts и George Clooney, които са сред малцината получавали повече от 20 милиона за един филм.

Прочетете още