Дългоочакваният „Шерлок Холмс 3“ ще излезе по кината на Коледа 2020

Дългоочакваният „Шерлок Холмс 3“ ще излезе по кината на Коледа 2020
Снимка: www.youtube.com
10 Май 2018

От Warner Bros. потвърдиха, че „Sherlock Holmes III” („Шерлок Холмс 3”) ще има и ще излезе на екран, както е по традиция, на Коледа, този път през 2020 г. Засега е ясно, че в ролите на емблематичните Шерлок Холмс и д-р Уотсън ще се завърнат Робърт Дауни Джуниър и Джуд Лоу, а сценарист ще бъде създателят на „Narcos“ Крис Бранкато.

Що се отнася до това кой ще е режисьор на продукцията или по-точно, дали Гай Ричи ще се завърне на режисьорския стол, както беше с първите два филма „Шерлок Холмс“ от 2009 г. и „Шерлок Холмс: Игра на сенки“ от 2011 г., все още не е ясно. Това, разбира се, не означава, че наистина няма да застане отново зад камерата и на третата лента. В момента Ричи е прекалено зает с "Toff Guys”, който ще е неговото завръщане към стила на култовия "Две димящи дула". Надяваме се триото Дауни-Джуд-Ричи да се завърне с пълна сила!

От Warner Bros. започват усилена подготовка за новия филм и както казахме обявиха, че премиерната му дата ще е на 25 декември 2020. Това означава, че той ще е по екраните само седмица след друго, не по-малко очаквано продължение – "Аватар 2".
 
Предишните два филма за Sherlock Holmes са спечелили над 1 милиард долара само от разпространението си по кината.

Прочетете още