Джулия Робъртс започва снимки по първия си телевизионен сериал

Джулия Робъртс започва снимки по първия си телевизионен сериал
Снимка: Yoel Ben-Avraham
19 Декември 2016

Джулия Робъртс започва снимките по първия си телевизионен сериал. Актрисата ще се появи в телевизионната адаптация на романа „Утре ще бъде различно“ с автор Мария Семпъл, който бе публикуван през септември. Семпъл ще напише минисериите, докато собствената компания Робъртс Red Om Films ще го продуцира, съобщава ВВС.

Чаровната Джулия по-рано се е появявала като гост-звезда в сериали като „Приятели“ и „Закон и ред“, но това ще бъде първата й главна роля в телевизионна поредица. „Днес ще бъде различно“ разказва историята на жена на име Елинор Флууд, която планира най-хубавия ден от живота си.

Ние нямаме търпение да я проследим в новия образ.

Снимка: GabboT

Тази година, на 28 октомври прекрасната Джулия Робъртс навърши 49 години. Носителка е на Оскар за най-добра женска роля за филма "Ерин Брокович" през 2000 година. Още известни филми с нейно участие: "Версия пеликан", "Сватбата на най-добрия ми приятел", "Нотинг Хил", "Булката беглец",  "Теория на конспирацията”, "Бандата на Оушън", "Войната на Чарли Уилсън", "Яж, моли се и обичай" и много други. Последната продукция, в която Робъртс се снима, е трилърът "Пулсът на парите", където си партнира с Джордж Клуни. Със забележителните си роли и голям талант тя стана най-високо платената актриса във Холивуд, след Анджелина Джоли. Тя е сред "50-те най-красиви личности в света" на списание "Пийпъл".

Тагове: НА ФОКУС

Прочетете още