Филип Киркоров представя новото си шоу в България с турне през юни в 5 града

Филип Киркоров представя новото си шоу в България с турне през юни в 5 града
21 Февруари 2019

Кралят на руската поп музика Филип Киркоров ще представи новото си шоу „New Project „Я+R“ второе Я“ („Второто ми аз“) премиерно в 5 български града през юни – София, Пловдив, Варна, Бургас и Русе.

Идеята за мега спектакъла идва от желанието за подобряване на шоуто, създадено от творческия двигател на Сирк Дю Солей – Франко Драгоне. Резултатът след реализацията на всички замислени идеи обаче е едно ново шоу, което ще надскочи и най-смелите фантазии на зрителите във всеки един аспект.

В „New Project „Я+R“ второе Я“ звездата кани зрителите на пътешествие в своите най-съкровени мечти, мисли и чувства. Новата история на Киркоров е изпълнена с драматургия и неочаквани сюжетни линии, основани на реални събития от живота му. В новата програма певецът е съпроводен от образите на „Муза“ и „Ангел“ – спътници на всички творчески личности.

Концертите ще включват както най-обичаните хитове на артиста, така и най-новите песни, „счупили“ рекордите на руските радио класации, като „Цвет настроения синий“, „Ибица“ и др. Зрителите могат да очакват и много музикални изненади, като преработената песен на Алла Пугачова „Уважаемый автор“ (1987 г.). Певецът преосмисли и промени куплетите, оставяйки обичания припев в оригиналния му вид.

Филип Киркоров без съмнение е най-успешният артист на руската музикална сцена, който поставя летвата все по-високо с всяка нова продукция. Най-продаваният, руски изпълнител за всички времена никога не пропуска да спомене, че сърцето и душата му принадлежат на България. Роден е на 30 април 1967 г. във Варна, в артистичното семейство на български певец от арменски произход и рускиня. Семейството още в детството му се мести в Русия. Артистичната му кариера се отличава с много престижни награди и изпълнения на известни световни сцени като: Madison Square Garden, Friedrichstadt Palace, Grand Theater, Jubilee Theater, Taj Mahal, Roy Thompson Hall и др.

Прочетете още