iPhone X излиза в продажба днес

iPhone X излиза в продажба днес
3 Ноември 2017

За всички фенове на iPhone, дългоочакваният момент дойде. iPhone X вече е в продажба.

Визията на Apple винаги е била да създаде iPhone, който целият да е екран. И който да е толкова интелигентен, че да реагира на докосване, на глас и дори – на поглед. С iPhone X тази идея е осъществена.

iPhone X e със стъклен дизайн с 5,8-инчов Super Retina HD дисплей с HDR и True Tone. Изработен е от най-издръжливото стъкло, използвано някога в смартфон, и рамка от хирургическа неръждаема стомана. Има две 12MP камери с двойна оптична стабилизация на изображението, благодарение на които могат да бъдат правени страхотни снимки при слабо осветление. TrueDepth камера с Portrait режим за селфита и нова функция Portrait Lighting.

Авангардната функция за разпознаване на лице отключва iPhone X. Сега лицето ти е парола. Face ID е нов начин за отключване и удостоверяване на самоличността – сигурен колкото Touch ID, но се случва с един твой поглед. Камерата разпознава обектите в дълбочина, поради което може да различи реално лице от снимка. Face ID се активира от TrueDepth камерата и се настройва съвсем лесно. Тя маркира и анализира над 30 000 невидими точки, за да създаде прецизна многоизмерна „карта“ на лицето ти.

iPhone X се зарежда безжично. Също така, е устойчив на вода и прах.

Захранван от A11 Bionic – най-мощният и умен смартфон чип в историята, с процесор, който позволява до 600 милиарда операции в секунда.. Поддържа добавена реалност в приложения и игри. iPhone X е началото на нова ера за iPhone.

Прочетете още