Майк Тайсън вече е в къщата на VIP Brother 2016

Майк Тайсън вече е в къщата на VIP Brother 2016
4 Октомври 2016

Легендарният боксьр снощи прекрачи прага на „ВИП брадър”. Зрителите на NOVA станаха свидетели на безапелационен лайв, в края на който легендарният боксьор Майк Тайсън влезе в най-известната Къща в България.

В разговор с Ники Кънчев, Майк каза: Познавам Кубрат, гледах го срещу Кличко!

И още от откровенията на боксьора: „Израснах в бедна среда и бях много амбициран. Исках да печеля, затова, имам толкова нокаути. Сега обичам да създавам развлечения на хората. Дъщеря ми се занимава с тенис, това е най-малката ми дъщеря. Тренира тенис, ходи на състезания, говори си със Серина Уилямс на US Open. Тя не е като мен, аз бях бедно дете. При нея това го няма, тя расте в хубаво семейство. За да постигне успех, тя трябва да има същата страст като мен.“

Припомняме, че Тайсън има 44 нокаута от 50 мача, докато беше главно действащо лице на професионалния боксов ринг.

Както подобава на звезда от неговия калибър, той ще бъде настанен в президентски апартамент, част от декора на шоуто в Нови хан. Стана ясно, че Тайсън не яде свинско и е пожелал от домакините си меню, в което влизат индийски блюда, печено пиле със сотирани зеленчуци, супа Мисо и паста със сос маринара. Престоят на големия Майк у нас ще бъде изцяло безалкохолен и маркиран от промокампания на енергийна напитка, на която той е лице.

Съквартирантите бяха напълно неподготвени за срещата си с него и когато той влезе през вратата изненадата за тях беше изключително голяма. Как ще продължи първата вечер на Железният Майк в Къщата и какви изненади ще е подготвил Big Brother на Съквартирантите, предстои да разберем.

Тагове: Новина

Прочетете още