Mila Kunis и Ashton Kutcher очакват второто си дете, което ще е момче

Mila Kunis и Ashton Kutcher очакват второто си дете, което ще е момче
Снимка: ratherashesthandustt
30 Септември 2016

Светската двойка Mila Kunis и Ashton Kutcher очакват второто си дете, което ще е момче. Това съобщават източници на изданието Life & Style. През юни Мила съобщи, че очаква второ дете, но все още не е известно кога семейството на актьорите ще се увеличи с още един член.

Снимка: that70sshowgoldencouple

Това е второ дете за Мила и Аштън. Двамата са родители на дъщеричка - Уаят, която на 1 октомври ще навърши две години.

Снимка: celebguyswithbabies

Романтичната връзка на двойката започна през 2012 г., след като Къчър се раздели с актрисата Деми Мур след продължил шест години брак. Мила и Аштън се сгодиха през февруари 2014 г. Дъщеря им Уайът се появи на бял свят през октомври същата година. Двамата станаха официално семейство, като сключиха тайно брак през юли 2015 г. и сега вече очакват втората си рожба.

Снимка: villainbucky

Според източници двойката е много щастлива и вече получава подаръци за радостния повод.

„Мила и Аштън не могат да са по-щастливи", споделя източникът, според когото „въпреки че те казваха на всички, че ще се радват на още едно момиче, в действителност и двамата се надяваха точно на син".

Майката на Аштън също е била сред първите, изпратили подаръци за очакваното дете. Тя е подарила синьо детско одеяло и сини ританки. Двойката вече е приготвила детската стая за второто им бебче.

Снимка: villainbucky

Прочетете още