Модните грешки, които да не допускате това лято

Модните грешки, които да не допускате това лято
Снимка: DaPuglet
22 Май 2015

Докато преди основно жените са били тези, които са прилагали модните тенденции върху себе си, днес нещата стоят по по-различен начин – сега мъжете се обръщат също толкова често към модата с една единствена цел - да впечатлят женската аудитория. Ако и вие сте от тези, за които е от първостепенно значение да изглеждат стилно, ви предлагаме 5 модни грешки, които да НЕ допускате за нищо на света това лято.

Сандали с чорапи

Комбинацията е потресаващо лоша и ще си направите услуга, ако не се появявате така на готини места, като Слънчака, например. Там е пълно с яки хора, които ще ви гледат странно и ще ви сочат с пръст. Познайте с кой.

Смъкнати панталони

Ако си мислите, че някой е примрял да ви гледате долните гащи, излъгали сте се. Приберете си чаршафите, вдигнете си панталоните, приведете се в нормален вид и се дръжте като голям мъж, а не като Джъстин Бийбър. Това заболя, нали?

Дълбоки деколтета

В случай, че не сте разбрали, дълбоките деколтета са предназначени за жените. Знаете ли защо? Защото имат цици и нямат косми по корема. Ако сте решили това лято да се разхождате по гол, обрасъл пъп, моля ви спестете го на хората около вас.

Прочетете повече на div.bg

Прочетете още