На фокус: Сашка Васева

На фокус: Сашка Васева
21 Септември 2017

Сашка Васева, се завърна на сцената, е не музикалната, но на телевизионната. Заявката, с която тя влезе във VIP Brother беше:

„Влизам в Къщата с нагласата да бъда позитивна, да раздам любов, да пея. Няма да ги дразня, искам да им правя добрини. Ако мога да кажа така – и слугиня съм готова да бъда, но това е VIP Brother, изненади има винаги и не знам.”

Сашка Васева има две деца, заради които иска да постави ново начало в певческата си кариера и е сигурна, че участието ѝ във формата е добър старт.

Поп-фолк иконата се реши да участва в риалити формата, въпреки тежката си клаустрофобия, със заявка да възроди кариерата си. Специално за нея Големият брат е подготвил апартамент с отделна, винаги отключена врата, както и паник бутон.

В Къщата Сашка бързо се сприятели с Джулиана Гани, но и успя да създаде и конфликти... Тя не изглежда от войнствено настроените натури и вероятно е добронамерена, но се намери един човек в Къщата, който определено успя да я провокира и това е Даниел Златков. Той се заяде с певицата заради дарението й. И по-конкретно: Сашка последва примера на Мария и също реши да откаже мисия, а вместо това да дари 3000 лева за благотворителност.

Българският Роналдо, както всички го наричат, обаче не отстъпва пред изпълнителката на вечния хит "Левовете в марки", и все си търси повод да се заяде с нея. Нараненото самочувствие на опитната певица определено си пролича и стана повод за пререкания между двамата.

Прочетете още