На вечеря с Leonardo DiCaprio и Kate Winslet

На вечеря с Leonardo DiCaprio и Kate Winslet
Снимка: Aussie~mobs
26 Юли 2017

Феновете на Джак и Роуз от „Титаник“ ще имат възможността да вечерят с главните актьори Кейт Уинслет и Леонардо ди Каприо.

Това е възможно благодарение на фондацията на Леонардо ди Каприо, който заедно със своята колежка Кейт Уинслет предлага на благотворителен търг частна вечеря, съобщава говорител на актьора.

Снимка: Danny Harrison

Вечерята със звездната двойка, която ще се състои през есента, в ресторант в Ню Йорк по избор на победителя, е едно от многото предложения в благотворителния търг на фондацията на актьора, който ще се проведе във френския курорт Сен Тропе.

Известно е, че носителят на „Оскар“ Леонардо ди Каприо е силно ангажиран с проблемите по опазването на околната среда.

Снимка: NASA Goddard Space Flight Center

Неговата екранна партньорка Кейт Уинслет, която също е носителка на престижната статуетка, се включва в различни благотворителни акции в помощ на деца аутисти, бездомни и раково болни.

Снимка: jingdianmeinv

Специален гост на събитието ще е легендарният Лени Кравиц. Миналата година благотворителният търг на ди Каприо събра рекордните 45 милиона долара, а сред присъстващите звезди се откроиха Боно, Марая Кери, Крис Рок, Брадли Купър и Наоми Кембъл.

Припомняме, че култовата лента от 1997 г. е вторият най-касов филм в историята на киното с приходи от 2,186 млрд. щатски долара. „Титаник” печели 11 награди „Оскар“, включително за режисура и най-добър филм.

Прочетете още