Най-абсурдните публикации във Facebook, свързани с Матури 2015 г.

Най-абсурдните публикации във Facebook, свързани с Матури 2015 г.
Снимка: YuMaNuMa
21 Май 2015

Вълненията покрай Матури 2015 г. достигнаха своя пик в деня преди изпита по Български език и литература. Фейсбук маниаците "пощръкляха", а групите в социалната мрежа бяха препълнени с най-различни значими въпроси - имаше залози, предположения и истински трогващи проблеми. Трябва да си признаем, че доста се посмяхме и се надяваме всичко, което ще видите по-нататък, да е плод единствено на добро чувство за хумор. Вижте някои от най-абсурдните постове в социалната мрежа, свързани с тазгодишните зрелостни изпити.

Преди да ви потопим в гимназиална обстановка, искаме да отбележим, че този колаж изненадващо добре обобщава всичко, което ще видите по-нататък в материала. Насладете се на блуждаещия поглед на този абитуриент и продължете да четете, за да разберете кои писатели от миналото също имат Facebook профили.

Преди матурите не липсваха тарикати, търсещи някой, който да им подскаже отговорите на теста - разбира се, не без мечтано възнаграждение:

Снимка: Facebook

Не липсваха и на пръв поглед глупави, но на втори - доста смислени въпроси, хвърлящи светлина върху правилника за провеждането на зрелостните изпити.

Снимка: Facebook

Въпреки строгите правила, някои хора не се отказаха да дирят отговорите на теста с цената на всичко!

Снимка: Facebook

Ако оставим настрана подготовката за изпитните тестове, която течеше с пълна сила, имаше и хора, които гледаха на групата във Facebook като на сплотяващо пространство за създаване на контакти, пък били те и алкохолообвързани. Сега извън лигавенето...

Снимка: Facebook

Прочетете повече на div.bg

Прочетете още