Най-пъстрият летен фестивал Puldin Etno Fest ще се проведе в Античен театър, Пловдив на 5 и 6 юли

Най-пъстрият летен фестивал Puldin Etno Fest ще се проведе в Античен театър, Пловдив на 5 и 6 юли
21 Юни 2019

Най-шареният и пъстър двудневен летен фестивал – Puldin Etno Fest ще се проведе в Пловдивския Античен театър на 5 и 6 юли.

Puldin Etno Fest е цветен и различен празник на етно културата, където хора от различни националности ще представят своето изкуство и традиции. Фестивалът е част от официалната програма на Европейска столица на културата - Пловдив 2019 и ще забавлява гостите на града с разнообразна програма, която през двете фестивални вечери ще включва концерти на ETHNO WORLD MUSIC, представена от български и чужди изпълнители.

На 5 юли на сцената ще излязат Деси Добрева и Нено, Monistra от Македония, GloBalKan и Martha Mavroidi от Гърция, Gipsydelica от UK и България и Жарава. Във втората вечер пък посетителите на фестивала ще се насладят на музиката на Нина Николина, Оратница, Тъпани и Гайди, Чубрица, Френски Джипси Суинг (Para Hot Jazz и Hot Club De Plovdiv). Освен музика, във фестивала ще присъстват и танци, ритуали, кукери, традиционни национални кухни, подправки, билки, аромати, както и арт базар.

На цената на един билет публиката ще се наслади на десет концерта на водещи групи, които ще заливат зрителите с етно музикална емоция в продължение на два дни. Билети можете да намерите тук

Прочетете още