Николета Лозанова прави дебют в киното с участие във филма „Привличане”

Николета Лозанова прави дебют в киното с участие във филма „Привличане”
13 Декември 2017

Трейлърът на най-новия български филм „Привличане” вече е достъпен. Голямата изненада в него е разкритието, че Николета Лозанова участва в набиращата все по-голяма популярност продукция.

Фаталната красавица има ключова роля, но каква точно – остава тайна до премиерата на филма на 23 февруари 2018 година. Дебютът на Лозанова в киното е специално прецизиран от нея, а „Привличане” е грабнал вниманието ѝ заради интригуващия сценарий и актуалната тематика.

Вижте трейлъра:

Яна Маринова е в главната героиня. Тя се превъплъщава в Лора Ангелова, която е бивша танцьорка и настояща учителка по история в елитна гимназия. Животът ѝ обаче не е особено розов на фона на конфликта ѝ с директорката Великова (Койна Русева). Благодарение на модерния си подход към учениците и старанието да въвежда новости в учебния процес, Лора Ангелова се радва на подкрепата на голяма част от своите ученици и колеги. Някои от тях обаче искат сериозно да подронят авторитета ѝ.

Сблъсъкът между това как в младостта си не винаги постъпваме правилно, примесен със солидна доза хумор, любов и емоции, е в центъра на историята, за която „Привличане“ разказва.

Лентата събира на голям екран още: Александър Сано, Луиза Григорова-Макариев, Радина Боршош, Живко Симеонов, Башар Рахал, Владо Пенев и други звезди на българското кино.

„Привличане” е на екраните из цялата страна от 23 февруари 2018 година.

Прочетете още