Обръснаха Наско Терзиев на снимачната площадка

Обръснаха Наско Терзиев на снимачната площадка
24 Март 2015

Наско Терзиев е готов с новата си песен „Вечно сам“. Видеото към нея можете да гледате в ефира на ФЕН ТВ.

Младият изпълнител на Diapason Records този път залага на авторска композиция, създадена от самия него и Теодор Ташев. Текстът е дело на тандема Лора Димитрова и Йордан Ботев, а за аранжимента се е погрижил Теодор Ташев.

За разлика от предишното видео на певеца, което е снимано навън, сега екипът на N-Team избрал да реализира продукцията в студио. Въпреки че имали представа каква ще е визията на Наско Терзиев много преди снимките, по време на процеса възникнала идеята да се направи известна промяна в прическата му. Решили да обръснат част от дясната половина на главата. В началото изпълнителят малко се притеснил от предложението, но после решил да се довери на професионалистите.

Наско Терзиев

„По принцип обичам да експериментирам, но не знаех какво точно ще се получи. А в случая не беше ли добър резултатът, нямаше как да върнем времето назад и не знам как щяхме да действаме. Ако нещо се беше объркало, сигурно щяхме да снимаме само левия ми профил в клипа“,

шегува се изпълнителят.

В лентата освен Наско Терзиев участва и чаровната Валя, която се справя отлично с ролята си на изкусителка.

Стайлингът във видеото „Вечно сам“ е дело на Стоян Апостолов. Гримът е поверен на Никола Иванов, а косите на Бисер Борисов.

nbsp;

Прочетете още