Остават два дни до грандиозният концерт на Цеца в "Арена Армеец"

Остават два дни до грандиозният концерт на Цеца в
Снимка: addictedtovampirediar
14 Март 2017

Родена през 1973 г. в с. Житораджа, Цеца Величкович започва да пее от съвсем малка, а сега е известна като най-голяма звезда на Балканите за всички времена.

Наричат я кралицата и детето чудо на сръбската музика, има 16 самостоятелни албума и стотици концерти в цял свят. Самата тя определя живота и кариерата си с думите: „Господ написа страхотна история с моята кариера”.

Снимка: svetlana-ceca-raznato

През март балканската звезда Цеца за пореден път идва у нас, за да изнесе не един, а два грандиозни концерта в зала "Арена Ареец"- на 16 и на 17 март.

Тя ще бъде посрещната с драконови мерки за сигурност. Причината за засилената охрана на звездата са вследствие на излезлите наскоро в сръбските медии публикации, които информират за заплаха от отвличане, отправена от албанската мафия.

Двата близо 3-часови концерта на 16 и 17 март ще започнат точно в 20:00 часа, като първи на сцената ще излязат горещите MINISTARKE.

Входовете на "Арена Армеец" ще бъдат отворени от 18:00 ч. Всички, закупили билети за терена (правостоящи места), ще бъдат допускани в залата през вход ВО, за закупилите пропуски за трибуни (седящи места) ще бъдат отворени входовете А1, В1 и С1. Билети за събитието ще могат да бъдат закупени и в деня на концерта от касите на "Арена Армеец", както и от обектите в мрежата на Eventim в цялата страна.

Тагове: Концерт

Прочетете още