Подробности за грандиозния концерт на Слави Трифонов и "Ку-Ку бенд" в Лондон

Подробности за грандиозния концерт на Слави Трифонов и
Снимка: www.youtube.com
12 Юни 2018

Слави Трифонов и "Ку-Ку бенд" изнесоха забележителен концерт в най-голямата европейска зала The O2 Arena, Лондон и предизвикаха фурор. Мега събитието бе под надслов "Системата ги убива" и бе в подкрепа на родителите на деца с увреждания. Всички приходи от него ще бъдат дарени за тяхната кауза.

Слави Трифонов и "Ку-ку бенд" накараха 20 000 българи да плачат и пеят едновременно. Публиката, заедно със Слави пяха велики български патриотични песни, които са част от новия диск на "Ку-ку бенд" - "Песни за българи"! Албумът беше създаден специално за всички български училища и читалища. Всеки зрител на концерта "Системата ги убива" получи безплатно "Песни за българи".

Слави Трифонов и музикантите от Ку-ку бенд не бяха сами в мисията си. Златните момичета на Илиана Раева от предишния ансамбъл бяха на сцената. На нея излязоха и танцьорите от ансамбъл “Филип Кутев”, уникалните Хасан и Ибрахим, и разбира се, певците на Слави.

Цялата зала светна в цветовете на националния флаг – бяло, зелено, червено. А визията на концерта и качеството на звука бяха на световно ниво, без никакъв компромис.

Ето и две малки части от шоуто:

Прочетете още