Първи трейлър на филма „White Boy Rick“ с Матю Макконъхи

Първи трейлър на филма „White Boy Rick“ с Матю Макконъхи
Снимка: www.youtube.com
6 Юни 2018

Първият трейлър на филма „White Boy Rick“ на режисьора Ян Деманж с участието на Матю Макконъхи е факт. Лентата е по действителната история на Ричард Уърши, познат още като „White Boy Rick“, който през 80-те години става информатор, а впоследствие и наркодилър в Детройт. В главната роля на Рик ще видим Ричи Мерит. Като бащата на Рик, Ричард Уърши старши, ще видим Матю Макконъхи, който не се съмняваме ще направи великолепна роля.

Историята разказва, че след като става най-младият информатор на ФБР (на 14 години), няколко години по-късно Рик е изоставен от агенцията, която вече няма нужда от него, и започва да продава наркотици. През 1987 г. Рик е арестуван и осъден на доживотен затвор, но след 30 години зад решетките е пуснат на свобода през 2017 г.

Режисьор на „White Boy Rick“ е Ян Деманж („‘71“), а в главните роли са Ричи Мерит, Матю Маконъхи, Дженифър Джейсън Лий, Рори Кокрейн, Брус Дърн, Пайпър Лори, Брайън Тaйри Хенри, Бел Паули, Джонатън Мейджърс, рапърът YG и други. Премиерата е предвидена за 14 септември.

Вижте трейлъра:

Прочетете още