С коя зодия си подхождате най-много!

С коя зодия си подхождате най-много!
Снимка: CitySkylineSouvenir
1 Юни 2016

В зависимост от това коя зодия сте, се очертава и възможността за добър брак или сериозна връзка с човек от подходящ за вас зодиакален знак.

Овен

Овенът си подхожда много с Близнаци, Везни и Водолей. С другите огнени знаци - Лъв и Стрелец, може също да се получи страстна връзка. Овенът е огнен знак и се влюбва силно и страстно. Представителите на тази зодия се втурват във всяка връзка с главата напред и нищо не може да ги спре, ако се влюбят. За тях няма половинчати неща и търсят в партньора си същата страст и ентусиазъм.

Телец

Телецът изпитва влечение към Риби и Рак, а Скорпионите им действат като афродизиак. С другите земни знаци - Дева и Козирог, могат да създадат спокойна и сериозна връзка.Телецът е спокоен и постоянен. Представителите на тази зодия инвестират в дълбоките чувства и никак не си падат по флирта и игричките. Те търсят топлота и сигурност във връзката си и вярват в истинската вечна любов.

Близнаци

Близнаците си пасват идеално с Водолеите и Стрелците, както и с партньори от същия зодиакален знак. Земните стихии са прекалено консервативни за тях и не биха могли да създадат сериозна връзка. Рибите са подходящи, защото с тях се синхронизират на емоционално ниво. Близнаците са ментален знак и обичат интелектуалните игри. Те са корифеи във флиртуването.

Рак

Огнените знаци Овен и Стрелец не са подходящи, защото са екстремни и обичат предизвикателствата. Стабилна връзка може да се получи с Козирог, Телец и Дева, а със Скорпион и Риби ще споделят истински прекрасни моменти. Раците са управлявани от водната стихия, която в астрологията се свързва с чувствата. Представителите на този знак са консервативни и в началото крият любовта си, но тя е силна и дълбока. Много отдадени на партньора. Те търсят сигурност и подкрепа във връзката.

Лъв

Лъвовете си пасват особено добре с другите представители на огнената стихия - Овен и Стрелец. Съюзът между Лъв и Везни и Лъв и Водолей е пословично силен в астрологията, заради хармоничното партньорство между тези знаци. В астрологията Лъвът се свързва с любовта и нейното следствие - децата. Когато представителите от тази зодия се влюбят, те са прекрасни - щедри и галантни, обаятелни и напълно отдадени на партньора си. Обичат да глезят половинката си и да бъдат глезени.

Дева

Девата може да създаде хармонична връзка с търпеливия Телец или последователния Козирог. В тези два знака могат да открият пълно разбиране по отношение на праволинейността си. Огнените знаци Овен, Лъв и Стрелец биха ги подлудили със стихийността си и отегчили с романтиката и словесните си излияния. Търсят стабилност и преданост, но са непремирими с малките несъвършенства в характера на човека до себе си.

Везни

Могат да създадат романтична и страстна връзка с представителите на огнената стихия Овен, Лъв и Стрелец. Рибите и Раците са прекалено сълзливи за тях, а земните Дева и Козирог - твърде праволинейни. Везните са управлявани от планетата Венера, която покровителства красотата, изкуствата и любовта. Понеже са всепризнати чаровници, успяват без усилие да спечелят сърцето на набелязаната цел. Силно влюбчиви са, но идеализмът ги кара да търсят съвършената половинка.

Скорпион

Скорпионите създават много здрава връзка с огнения Овен. Астрологична класика е комбинацията между Скорпион и Везни и Скорпион и Телец. Скорпионът е взривоопасен знак във всяко отношение. Управител е планетата Плутон, кръстена на бога на подземния свят в древногръцката митология. Родените под този слънчев знак обичат риска и тайнствеността. Скорпионите лесно се отегчават от спокойните и ясни отношения. Те са доминиращи във връзката и в секса. Дори да обичат страстно, ще крият докрай чувствата си. Не биха допуснали партньорът да се почувства прекалено сигурен, защото смятат, че това може да задуши любовта.

Стрелец

Създават силна връзка с Водолей и Близнаци, защото от тези зодиакални знаци могат да получат разбиране по отношение на свободата и отворените връзки. Родените под знака на Стрелеца са големи чаровници. Лесно спечелват вниманието и сърцата на желания обект. Търсят приключенията навсякъде - дори и в любовта. Стрелците са много свободолюбиви и въпреки че в началото на връзката може да се отдадат напълно на човека до себе си, по-късно започват да търсят свободата си.

Козирог

Козирозите могат да изградят здрава връзка с другите представители на земната стихия - Телец и Дева. Родените под слънчевия знак Козирог са традиционалисти и приемат връзките много сериозно. Целта им е да намерят постоянен партньор, с когото да създадат сериозна връзка и семейство. От тях те ще получават разбиране и подкрепа. Те са стабилни и отговорни и подхождат към всичко така. Не показват лесно емоциите си, но когато се влюбят, е дълбоко и завинаги.

Водолей

Стабилна връзка могат да създадат с Близнаци и Стрелец, които ще им осигурят жадуваната свобода. Водолеят е интелектуален знак и лесно би могъл да се увлече по интересен събеседник. Те обичат ексцентричните и нестандартни личности. Със свободен дух са и държат на либералните отношения. Имат нужда от близост и обич, но тя трябва да почива на приятелство и доверие. В никакъв случай не биха жертвали свободата си.

Риби

Рибите са най-влюбчивият знак в зодиака. Те се влюбват всеки ден, но се страхуват да обичат от страх да не бъдат наранени. Надарени са с много силна интуиция, което ги прави грижовни към половинката. За да бъдат удовлетворени от връзката си, трябва да търсят за партньор от емоционален знак като тях самите. Ракът и Скорпионът биха били добри партньори и биха ги дарили с разбиране.

 

Тагове: Любопитно

Прочетете още