Снимките на филма Sex and the City 3 са отново спрени

Снимките на филма Sex and the City 3 са отново спрени
Снимка: Pimkie
12 Октомври 2017

Тази година трябваше да започнат снимките на третото, ново продължение на филма "Сексът и градът". Те обаче са спрени, а причината поредицата да не продължава е спор между две от главните героини в него – Сара Джесика Паркър и Ким Катрал.

Снимка: Marco

Според британския вестник Sun 61-годишната Катрал, която е в образа на Саманта Джоунс в популярния сериал на НВО, почувствала, че нейната колежка Паркър (в образа на Кари Брадшоу) е по-важна за продукцията от нея.

Снимка: chirinecarlao

„Ким почувства, че Сара се мисли за по-важна от останалите. По времето, когато филмът се подготвяше, Ким каза на своя екип, че няма да направи друг филм със Сара. Тя не може да понесе негативността помежду им“, заявява източникът.

Освен това, наскоро Катрал беше обвинена, че има прекалено големи изисквания, които са били причината да не се осъществи третият филм. Впоследствие звездата отрече подобни твърдения.

Според сведенията на Sun спорове между двете актриси по време на втората част от филмовата поредица са причината те да не са в добри отношения. Представители на Паркър отрекоха твърденията пред изданието, но отказаха да коментират други подробности около филма Sex and the City.

Източник: БГНЕС

Прочетете още