Световното турне на Филип Киркоров стартира от Русе

Световното турне на Филип Киркоров стартира от Русе
12 Септември 2017

България е част от световното турне на Филип Киркоров с шоу-спектакъла „Я“ (в превод от руски “АЗ”). Турнето на “Кралят” на руската поп музика у нас стартира от Русе на 17-и септември - “Булстрад Арена”, следват – Варна на 19-и - Дворец на културата и спорта, Бургас на 22-ри - Летен театър, Пловдив на 24-и - Колодрум и София на 25-и септември - Зала 1 на НДК, съобщиха организаторите от Degris Events.

В спектакъла участват 80 артисти, подбрани с кастинги от цяла Русия. На сцената, окъпана в светлина, са позиционирани красиви, огромни, трансформиращи се крила и лед екрани с впечатляваща, концептуална визуализация. Впечатляващият международен екип, стоящ зад грандиозния спектакъл „Я“ са: Режисьори – Франко Драгоне и Павел Брюно, заедно създадали 5 проекта на Цирк Дю Солей и бляскавото шоу на Селин Дион “A New Day”, хореограф – Тони Теста /САЩ/ работил с  Майкъл Джексън, Джанет Джексън, Кайли Миноуг и др. Продължителността на шоуто е 150 минути, през които зрителите ще чуят освен хитовте и песните от новия албум на звездата.

„Идеята на шоуто „Я“ е уникална. Това не е просто концерт, а заедно с Франко Драгоне, направихме истински спектакъл на който публиката се чувства, като герой от фантастичен разказ, пътешественик в света на собствените си фантазии и мечти“ , споделя Филип Киркоров.

Филип Киркоров без съмнение е най-успешният артист на руската музикална сцена, който поставя летвата все по-високо с всяка нова продукция. Най-продаваният, руски изпълнител за всички времена никога не пропуска да спомене, че сърцето и душата му принадлежат на България. Роден е на 30 април 1967 г. във Варна, в артистичното семейство на български певец от арменски произход и рускиня. Семейството още в детството му се мести в Русия. Артистичната му кариера се отличава с много престижни награди и изпълнения на известни световни сцени като: Madison Square Garden, Friedrichstadt Palace, Grand Theater, Jubilee Theater, Taj Mahal, Roy Thompson Hall и др.

Билетите се разпространяват в мрежата на EVENTIM.BG, централната каса на НДК, бензиностанции OMV.

Прочетете още