Тази година "Туин Пийкс" отново се завръща на малкия екран

Тази година
Снимка: picosgemelos
19 Януари 2017

Легендарният сериал „Туин Пийкс“ отново ще се завърне на малкия екран на 21 май след 25-годишно отсъствие. Американската телевизия Showtime първа излъчи тийзъра на филмовата продукция, на който бе показан и актьорът Кайл Маклоклан.

Както в първите сезони на сериала, излъчени в началото на 90-те години, той ще се превъплъти в ролята на чудатия специален агент на ФБР Дейл Купър. Голяма част от актьорите от оригиналния сериал ще се включат и във възродената лента на Дейвид Линч. Към актьорският състав ще се включат звезди като Моника Белучи, Тим Рот, Наоми Уотс, Джим Белуши, Аманда Сийфрайд, Ашли Джъд. Към своите роли ще се завърнат и актьорите от първите да сезона: Дейвид Духовни, Кайл Маклоклан, Шерил Лий, Дейвид Патрик Кели и Шерилин Фен.

В деня на премиерата ще бъдат излъчени два епизода. Президентът на телевизионния канал Showtime, Дейвид Невинс отбелязва, че целият сезон ще се състои от 18 епизода. "Това ще бъдат едни незабравими 18 часа", добавя той.

"Туин Пийкс" се излъчва за първи път по американския телевизионен канал ABC през 1990 - 1991 г. Филмът се състои от 30 епизода. Фабулата се върти около убийството на ученичката Лора Палмър,  което се разследва от специален агент на ФБР Дейл Купър. През 1992 г., Линч заснема предистория на филма "Туин Пийкс: Огън следвай ме".

„Туин Пийкс“ печели три награди „Златен глобус“ през 1991 година, сред които за най-добър сериал.

Тагове: Телевизия

Прочетете още