2019 - Година на Земния глиган, според китайския календар! Какво ни вещае

2019 - Година на Земния глиган, според китайския календар! Какво ни вещае
4 Януари 2019

Според китайския зодиак, годината на Земния глиган ще е изпълнена с късмет! 2019 г. е идеалното време както за изкарване на пари, така и за инвестиране. Годината ще е пълна с радост, приятелство и любов за всички зодии. Това се дължи на символа на прасето - то привлича към себе си успех във всички сфери на живота. Идеален талисман в годината на Земния глиган е фигурка с формата на прасе. Смята се, че по този начин ще подпомогнете привличането на богатство и благоденствие към себе си.

Немалко зодии ще се радват на сбъднати желания и множество успехи, според китайския хороскоп. Най-късметлийските зодии ще са представителите на зодиите Бик, Свиня, Дракон и Кон. Те ще имат щастието да се радват не само на перфектно здраве, а и на благоденствие. Ще се почувстват изпълнени с енергия, а това ще им помогне да постигнат редица цели, свързани с кариерата им. Очаква се значително подобрение и на любовния им живот.

Що се отнася до живота на хората от зодиите Плъх, Бик, Заек и Змия, то те могат да очакват появата на много интересни възможности. Те ще ви помогнат да се развиете не само в професионален план, а и да откриете истинската любов. Тези от вас, които все още са сами, ще открият партньора, който търсят от дълго време. Обвързаните пък е възможно да предприемат по-сериозна крачка като например годеж или пък създаване на поколение. Най-добрият талисман за вас през 2019 година ще е китайският смеещ се Буда.

За останалите четири зодии от китайския хороскоп – Петел, Тигър, Овца и Маймуна, 2019-тя година ще им донесе повишение. Не е изключено да преминат и към по-висока, но в същото време доста по-отговорна позиция на работното място. Не се съмнявайте, че уменията ви, са били забелязани от вашите ръководители и ще получите поле за изява. Не на последно място, ще получите и по-високо възнаграждение. Най-добри възможности за професионално развитие през следващата година ще имат представителите на зодия Плъх. Не е изключено да ги споходи невероятен късмет и в любовен план. Като цяло годината няма да е никак лоша.

Прочетете още