5 неща, които искат жените

5 неща, които искат жените
8 Октомври 2018

Мъжете и жените - вечната тема и вечното напасване на две половинки, които са от два различни свята. Разбира се, няма начин един мъж да разбере напълно една жена (и обратното). Не е и необходимо. Ако един мъж уважава и цени една жена, той ще успее да разбере и всичко, което е важно за нея. Но какво всъщност искат жените?

1. Романтика

Много хора поставят знак на равенство между любовта и романтиката. Мъжете знаят, че жените искат романтика, и разрешават въпроса с букет за 8 март, традиционен подарък за рождения ден и задължителна ваканция през лятото. Тук с пълна сила важи правилото, че няма значение какво се прави, а как се прави. Жената може да не осъзнава, но интуитивно усеща чувствата на мъжа, които стоят зад романтичния жест. Мъжете измерват жеста с пари, жените – с емоцията, която долавят.

2. Внимание

Вниманието е равно на любов. Човек може да проявява искрено внимание само към нещата, които са важни за него.

3. Митът пари

Голяма част от мъжете вярват, че жените се интересуват от техните пари. Ако жените се интересуваха само от пари, 95% от мъжете щяха да са самотници – а фактите показват друго.

4. Деца

Създаването на дете е основен инстинкт на жената – това е и причината тя да търси връзка с мъж. Жената може да работи, да изкарва пари, да се грижи сама за себе си, да получава любов от близките и приятелите си – но не може да създаде дете сама.

5. Уважение

Всъщност, това е нещото, което наистина искат жените. Защото то включва всичко – вниманието, грижата, обичта, любовта, комуникацията, истинския интерес към партньора, пълноценното сексуално общуване, приятелството, изграждането на дом и семейство, създаването и възпитанието на деца – здравите духовни, емоционални и материални основи на връзката. Уважението е зачитане на цялостната личност на човека – без значение мъж или жена. Всяко отношение между хората почива на уважение, приемане и зачитане на партньора.

Прочетете още