Благой Георгиев и Златка - заедно в Big Brother: Most Wanted

Благой Георгиев и Златка - заедно в Big Brother: Most Wanted
6 Ноември 2018

Стартът на Big Brother: Most Wanted беше поставен снощи и както се очакваше изненадите и провокациите на Биг Брадър започнаха още в самото началото. Новите Съквартиранти се озоваха в напълно празна Къща, за чийто удобства ще трябва тепърва да се преборят.  

Първа прага прекрачи Емануела, която помним от VIP Brother 2016. Фолк певицата заяви, че хората не приемат от завист жените, които се оправят сами и очаква в Къщата да има готини хора. Втора беше Златка Райкова. Плеймейтката заяви, че връзката и с Благой Георгиев е повече от влюбване. За себе си тя смята, че е независима и успешна жена. Скандалната ТВ водеща Албена Вулева беше третият Съквартирант. Тя сподели, че в момента се занимава с приложна магия и е приела Исляма. Станимир Гъмов пък заяви, че влиза отново, за да повтори грешките си от участието през 2015-а. Петият участник - Жени Калканджиева, определи себе си като работохоличка и сподели, че едно от големите й желания е да остане в историята. Гримьорът Цецо Андреев влезе под номер шест, който призна, че мечтае от дете да бъде част от шоуто. Участничката в миналогодишния VIP Brother - Джулиана Гани беше седма. Wosh МС помни участието си във VIP Brother 2014 като много забавно, а достигането до финала е било истинска изненада за самия него. Съквартирант номер девет беше Весела Нейнски - преди 12 години участва в първото издание на VIP Brother, когато го напуска доброволно на осмия ден. Важният за футбола номер 10 се падна на Стойко Сакалиев. Един от най-забавните български футболисти влиза отново в шоуто за позитивни емоции и колоритни ситуации, каквито сам създаваше във формата преди години. Никита Джонсън беше единадесетия участник. Тя заяви, че влиза в Къщата не за слава, а за победа. Дванадесети беше Стоян Роянов Я Я, който за първи път ще участва в шоуто. Той определя музиката си като „луда работа“. Влиза в Къщата заради предизвикателството. Под фаталния номер 13 беше бившият национал на България по футбол Благой Георгиев. Той заяви, че след повече от 20 години професионален спорт не умее да губи и поради тази причина влиза в Къщата за да победи.

Как ще се справят новите Съквартиранти в Къщата, ще успеят ли да си осигурят удобства или ще продължат да живеят без мебели, предстои да разберем в Big Brother: Most Wanted, само по NOVA.

Прочетете още