Броени дни до премиерата на "СОЛО: История от Междузвездни Войни"

Броени дни до премиерата на
17 Май 2018

Остават броени дни до дългоочакваната световна премиера на филма "СОЛО: История от Междузвездни Войни", която е на 23 май, а в България ще бъде пуснат на голям екран на 25 май. Лентата е втори самостоятелен антологичен филм в жанра "космически уестърн", извън голямата поредица "Междузвездни войни". Първият от тях беше Rogue One.

Качете се на борда на Хилядолетния сокол и се отправете на пътешествие до една далечна галактика със Соло: История от Междузвездни войни – изцяло ново приключение за най-обичания разбойник в галактиката. Чрез поредица от дръзки подвизи в тъмния и опасен престъпен свят, Хан Соло се запознава със своя бъдещ помощник пилот – могъщия Чубака, и се сблъсква с прословутия комарджия Ландо Калризиан в приключение, което ще зададе курса на един от най-нетипичните герои от сагата Междузвездни войни.

Режисьор на историята на Хан Соло – един от най-обичаните герои от "Междузвездни войни" („Solo: A Star Wars Story“) е Рон Хауърд, а в главните роли ще видим Олдън Ерънрайх (Хан Соло), Доналд Глоувър (Ландо Калризиан), Йонас Суотамо (Чубака), Уди Харелсън, Фийби Уолър-Бридж, Емилия Кларк, Танди Нютън и Пол Бетани.

Прочетете още