Горан Брегович отново ще изнесе концерт в Пловдив на 18 декември

Горан Брегович отново ще изнесе концерт в Пловдив на 18 декември
5 Октомври 2018

След невероятния успех на концерта на Горан Брегович в Пловдив на 28 септември, легендата на сръбската музика се завръща за следващ спектакъл. Датата на новото шоу е 18 декември, а мястото - зала С.И.Л.А .

По този начин неостаряващият гений ще успее да зарадва всички свои почитатели в България, които не успяха да присъстват на 28 септември, когато Брегович „взриви“ емблематичния Античен театър с най-доброто от творчеството си.

На 18 декември големият музикант отново ще излезе на сцената с най-добрите балкански музиканти от „Оркестър за сватби и погребения“, чиято музика влезна в класацията “50 неща, които трябва да чуеш преди да умреш”. Специално за публиката в Пловдив гениалният музикант ще изпълни най-големите си и емблематични хитове от началото на кариерата си до днес като: „Аризонска мечта“, „Месечинка“, „Калашников“, „Буба Мара“ и много други.

Закупените билети с дата 26 и 30 септември ще важат за новата дата без презаверка. Билетите за събитието вече са в продажба и могат да бъдат закупени от мрежата на Eventim.

Организатор е АРТ БГ.

Прочетете още