Теодора с първа песен по нейна музика

Теодора с първа песен по нейна музика
19 Май 2022

Теодора представи на меломаните „Приятели“ – песен, на чиято музика автор е самата тя. Новата балада на изпълнителката е първата от серия композиции, в чието създаване тя е част от авторския колектив, информират от Диапазон Рекърдс.

Парчето направи премиерата си в ефира и официалния YouTube канал на Фен ТВ.

Видеото към „Приятели“ е много специално за звездата на Диапазон Рекърдс. В него се виждат кадри от къщата на певицата, както и парка на комплекса, в който е жилището.

„Цялото видео е направено в града, в който живея – Folsom, California. Идеята за видеото е моя. Исках да заснема и да ми остане за спомен моята къща , както и местата в комплекса, които харесвам и често ходя на разходка там.“ – споделя Теодора.

Клипът към „Приятели“ е сюжетен. Участие в него взима Dano, който е актьор в една от най-големите компании за таланти в САЩ. Самата Теодора не му отстъпва по нищо и се справя повече от впечатляващо с ролята на наранена, влюбена жена. Изпълнителката демонстрира завидни актьорски заложби и освен с гласа си, подсилва чувството на  песента и с екранното си присъствие. За реализиране на идеята за видеото певицата се доверява на американците от Doodad studio. Екипът има богат опит със заснемането на видеоклипове, реклами и анимации и работи с много от популярните брандове.

В творческия екип, създал „Приятели“, участват още текстописецът Йордан Гергов и Мартин Биолчев като автор на аранжимента.

„Това е една от любимите ми нови песни. Ще бъда много щастлива, ако успея да докосна сърцата на хората с тази песен.“ – споделя Теодора.

„Приятели“ можете да гледате в ефира на Фен ТВ и в YouTube канала на медията. Парчето е налично и във всички дигитални музикални платформи.

Прочетете още