Кариерата на актрисата Марго Роби върви стремглаво нагоре

Кариерата на актрисата Марго Роби върви стремглаво нагоре
Снимка: jonsnowboard
11 Юли 2016

Актрисата Марго Роби изигра няколко големи роли, с които си спечели доста внимание, сега кариерата й стремглаво набира скорост.

Широката аудитория откри Марго Роби във „Вълкът от Уолстрийт" на Мартин Скорсезе.

Този филм беше голяма крачка за нея, но там й се налагаше да заснеме и няколко голи сцени. Тя признава, че не й се е искало да ги прави, но участието в такава голяма продукция и възможността за работа с Мартин Скорсезе са натежали.

Снимка: asilversnake

Оказва се, че в ролята на недоволната втора съпруга на героя на Леонардо Ди Каприо (безскрупулния брокер Джордан Белфорт), тя е проявила своя характер още на кастинга.

Роби признава, че на пробните снимки ударила жесток шамар на Леонардо Ди Каприо с цел да се открои и да получи ролята. Вместо да се почувства засегнат, актьорът бил доста впечатлен, а Скорсезе видял в актрисата точния човек за филма.

Снимка: vivienvalentino

Самата Роби разказва подробно случилото се на кастинга, на който с Ди Каприо разиграват семеен скандал:

„Мисля си 'Остават ти точно 30 секунди в тази стая и ако не направиш нещо впечатляващо, нищо няма да излезе. Такъв шанс е веднъж в живота, просто го използвай'. И започвам да му крещя, той също ми вика. Много е страховит и едвам му смогвам.

Накрая той казва 'Трябва да си щастлива, че имаш мъж като мен. Сега ела тук и ме целуни'. Аз се приближавам до лицето му и си мисля 'Може би трябва да го целуна. Кога друг път ще имам шанс да целуна Лео Ди Каприо?'

Но друга част от мозъка ми прещраква и аз просто, Бум!, го удрям в лицето. И изкрещявам 'Майната ти!'. Това въобще не е в сценария. В стаята настава пълна тишина и аз замръзвам".

Снимка: jakegyllenharl

И така кариерата на Марго Роби заедно с величията в Холивуд потръгва с голяма сила, а значимите роли се редят една след друга.

През 2015 година актрисата партнира на Уил Смит, като изиграва главната женска роля във филма „Фокус”. Марго се справя блестящо, сякаш този персонаж е създаден точно за нея.

Сега се превъплъщава в култовата комиксова антигероиня Харли Куин в предстоящия "Самоубийствен отряд", който е чакан като един от хитовете на сезона. "Самоубийствен отряд" излиза на 5 август.  Беше обявен и spin-off филм на Warner Bros., който изцяло ще се съсредоточи върху героинята.

Снимка: delevingned

Преди това обаче австралийката вече приковава погледите в друга голяма продукция - премиерния „Легендата за Тарзан", където играе любовта на Тарзан Джейн.

Снимка: subtleelevation

След няколкогодишна безспирна работа, Марго се превърна в лице на два от най-големите филми на лятото, които могат окончателно да я превърнат в звезда от световен мащаб.

Снимка: Disney | ABC Television Group

Тагове: НА ФОКУС

Прочетете още