Участието на Рени във VIP Brother приключи ден преди финала

Участието на Рени във VIP Brother приключи ден преди финала
11 Ноември 2016

Само ден преди финала и звездата на Рени угасна във VIP Brother. Тя зае шестото място в списъка с финалистите. Ако трябва да се обобщи, Рени се представи достойно във формата. Показа високите си вокални умения. Пя много и не се конфронтира със съквартирантите. Нейното участие в най-известната къща в България може да се запомни, като ненатрапчиво, а самата тя, като положителен герой.

Снимка: Нова ТВ

В последния епизод от шоуто зрителите видяха равносметките на финалистите, а Големият брат им даде възможност да поискат прошка от хората в Къщата.

След 60 дни, изпъстрени с доста скандали, Ути, Христо, Борислав и Миглена избраха да потърсят прошка от останалите, а отявлените врагове Ути и Емануела дори скрепиха момента с прегръдка.

Големият финал на VIP Brother 2016 е тази вечер от 20.00 ч. на живо по NOVA, когато Миглена, Емануела, Борислав, Ути и Христо ще се борят за зрителската подкрепа и титлата "Любима звезда на България". Пет звезди в оспорвана битка.

Снимка: Нова ТВ

Финалистите прекараха два месеца в пълна изолация, като изградиха приятелства за цял живот и водиха тежки битки. Плакаха, смяха се, изпадаха в безизходици и затруднения, отказваха и приемаха мисии. Всеки от тях устоя на напрежението и не изневери на принципите си, а силните им характери помагаха да останат себе си докрай. 

В никакъв случай не можем да пропуснем и факта, че този сезон беше белязан от участието на световно известния Майк Тайсън. Майк се държа изключително дружелюбно с родните випове и със сигурност ще остави траен спомен в тях.

Снимка: Нова ТВ

Големият финал на VIP Brother 2016 ще бъде емоционален и динамичен, какъвто беше и юбилейният сезон на шоуто. Финалистите ще получат възможността да гледат заедно със зрителите, а Big Brother ще ги изненада с емоционални видеа от най-близките им хора. 

Източник: Нова ТВ

Тагове: Телевизия

Прочетете още