Азис представи нов сингъл и видео с послание! Голямата актриса Цветана Манева е част от проекта

Азис представи нов сингъл и видео с послание! Голямата актриса Цветана Манева е част от проекта
8 Септември 2018

Азис отново провокира и силно привлича вниманието към себе си и това, което прави. В този случай говорим за нетипична творческа колаборация между него и голямата и неподражаема актриса Цветана Манева. Работата между двамата е инициирана от Краля на попфолка, като мисията на певеца е да подаде ръка на отхвърлените от обществото хора. Така той привлича Манева да застане пред камерата за новия му видеоклип към песента „Позна ли ме“.

„Човешката природа е жестока към всяка чужда грешка. Различните са тук, не са измислени. И кой реши, че те са грешка? Кой? Отхвръляме ги, обругаваме ги, по тях крещим. Защо?“ - така започва монологът, с който Цветана Манева се включва в новия музикален проект на Азис.

Премиерата на социално ангажирания клип се състоя в петък, 7 септември и за по-малко от ден събра над 300 хиляди гледания в YouTube.

Вижте го:

Припомняме, че последното парче на Азис „Мотел“ бе посветено на изневярата. Песента и клипа направиха дебюта си пред феновете на изпълнителя през месец юни 2017 г., и оттогава е натрупало близо 61 милиона гледания.

Прочетете още