Ben Affleck и Ana de Armas сложиха край на връзката си

Ben Affleck и Ana de Armas сложиха край на връзката си
20 Януари 2021

Холивудският актьор, режисьор и продуцент Ben Affleck и актрисата Ana de Armas, която участва в най-новия филм за Джеймс Бонд – "No Time to Die", са прекратили връзката си, която продължи близо една година, съобщи списание "People". Според източници от обкръжението им, раздялата е била "по взаимно решение" и "приятелска". Твърди се, че 48-годишният Affleck и 32-годишната De Armas са решили да приключат романът помежду им, тъй като са "на различни етапи от живота си".

"Ben вече не излиза с Ana. Връзката им беше сложна. Ana не искаше да бъде постоянно в Лос Анджелис, а Ben очевидно трябва да е в града заради децата си.", казва приближен до бившата двойка, цитиран от изданието. "Между тях има дълбока любов и уважение. Ben има желание да продължи да работи върху себе си. Той е зает с професионални ангажименти и има отговорности като баща. И двамата са доволни от житейските етапи, на които се намират.", казва друг неназован източник.

Affleck има три деца - 14-годишната Violet, 11-годишната Seraphina и 8-годишния Samuel от брака с бившата си съпруга, актрисата Jennifer Garner.

Според други източници, актрисата иска да има деца в бъдеще, докато актьорът не иска да има повече деца. За романа между Ben Affleck и Ana de Armas за първи път се заговори през март миналата година след срещата им на снимачната площадка на филма "Дълбока вода". Ana потвърди връзката им през април, публикувайки снимка, на която двамата празнуват 32-рия ѝ рожден ден. По време на карантината заради коронавирусната пандемия двамата останаха в дома на актьора в Лос Анджелис, а излизанията им от къщата попадаха редовно във фотографските обективи на папараците.

Прочетете още