"Без да ми е жал" - новото страстно предложение от AYA

10 Юни 2024

Александра Койкова AYA е на 27 години родом от Гоце Делчев. Завършва Маркетинг и Мениджмънт в Aarhus University - Дания. Преди 3 години стартира музикалната си кариера като изпълнител от каталога на Хит Микс мюзик, а с днешна дата самопродуциращ се изпълнител. След категоричния успех на “Само мен обичаш” е време за следващо стъпало с новото лятно предложение “Без да ми е жал”.

"Без да ми е жал е послание. И към мъжкия, и към женския пол. Към мъжете - да внимават с неукротимата дамска сила, а към жените - да имат куража и свободата да са автентични и себе си. Най-искрено се надявам, че с екипа сме успели да доставим тези чувства към всички слушатели и зрители." - сподели AYA за новото си парче. 

С тотален завой далеч от пошлостта и провокацията, младата изпълнителка залага на солиден звук, хитово звучене и автентичност. Парчето е сръбски кавър на от репертоара на Милица Павлович, по музика и аранжиментът на  Saša Nikolić и текст на Николай Гурманов. Вълнуващият клип, в който проследяваме историята, разказана от AYA, e режисиран и заснет в Гърция от Николай Драганов и Борил Петров (Electricity Production).

 

Прочетете още