Галена, Меди, Преслава и Теа Тайрович с концерти на сцената на “Арена Созопол” в разгара на лятото

Галена, Меди, Преслава и Теа Тайрович с концерти на сцената на “Арена Созопол” в разгара на лятото
21 Юни 2022

Две горещи музикални събития ще зарадват феновете на Галена и Меди (на 23 юли) и Преслава и сръбската изпълнителка Теа Тайрович (на 19 август) в разгара на лятото в Созопол.  

На 23 юли на стадион “Арена Созопол” ще стъпят последователно Меди и Галена. Галена е огън и стихия на сцената, известна с най-щурите и запомнящи се партита. Хамелеон в българската мода и една от най-успешните певици у нас. Изпяла е едни от най-големите поп-фолк хитове, сред които: “ВНЛ”, “Ти не си за мен”, “Къде беше ти”, “Скандал”, “Феноменален”, “100 живота”, “Добре ли си”, “Знам диагнозата”, “Тихо ми пази“, “Твоите очи”, “Кой” , “Хавана Тропикана” и много други.

Меди е най-актуалният мъжки глас в българската поп-фолк музика през последните години. С докосващия си и мелодичен глас той бързо вдига публиката на крака. Сам е автор на едни от най-големите си хитове - “Да си тук”, “Само да те питам”, “Не, Мерси”.

На 19 август точно в 20:00 ч. на сцената в Созопол ще стъпи младата и прекрасна сръбска изпълнителка Теа Тайрович, а веднага след това сцената ще превземе фурията Преслава. Тя е едно от най-силните имена в българската музика през последните две десетилетия. С уникален глас и харизма тя с лекота да покорява сърцата на публиката. Едни от най-изестните й хитове са: “Лъжа е”, “Водка с утеха”, “Дяволско желание”, “От мен питието”, “Пишо го неуспешно, “Да гори в любов”, “Пиян”, “Мойто слабо място”, “Новата ти”, “Нямам право, “Беден в сърцето”, “Нямаш сърце” и много други.

Теа Тайрович е сръбска поп-фолк певица с плътен и запомнящ се глас, а и със страхотни танцови умения. Придобива популярност по време на музикалното състезание "Zvezde Granda", а през 2017 г. прави дует и с Краля на сръбската музика - Шабан Шаулич. Позната е на българската публика с хитовете си: “Hajde”, “Na Jednu Noc”, Otkad Tebe Znam” и др.

Билети за двете събития вече се продават в системата на Ticketportal.bg и техните партньори – бензиностанции OMV, книжарници Booktrading и Office1Superstore в цялата страна. Началото на концертите е от 20:00 часа.

Тук можете да следите актуална информация за концертa на Галена и Меди на 23 юли и Преслава и Теа Тайрович на 19 август в “Арена Созопол”.

Прочетете още