Готови ли сте за Василис Карас?!

Готови ли сте за Василис Карас?!
8 Май 2019

Днес е концертът на Василис Карас в зала "Арена Армеец". Голямата гръцка звезда ще отбележи у нас завидните 40 години на сцена с голямо бузуки парти, заедно с 10 страхотни майстори бузукари и целия си оркестър, а шоуто му ще бъде от най-висока класа!

Василис Карас e може би най-популярният гръцки изпълнител, чиито песни са обичани от три поколения вярна публика. Той е един от най-слушаните и харесвани изпълнители у нас, а феновете му тук са хиляди. С характерен дълбок глас и силно сценично присъствие - талантът му върви ръка за ръка с много труд. Той е изключително продуктивен през всичките тези години, а почти всеки негов албум става златен и платинен. Никога не е преставал да създава песни, повечето от които се превръщат в безкомпромисни хитове. Има издадени над 40 албума. Изнасял е концерти в различни краища на света - Северна Америка, Европа, Азия, Австралия. Последният му концерт у нас беше преди две години, когато в същата зала "Арена Армеец" имаше повече от 15 000 души.

Във връзка с предстоящият си концерт днес (8 май) в София, звездата сподели, че много обича да идва в България, защото тук има много приятели и фенове. Именно по покана на свой близък приятел е бил за първи път у нас преди 27 години.

Билети за "Василис Карас – 40 години на сцена" можете да намерите ТУК. Голяма част от местата в залата вече са разпродадени! Присъединете се към събитието във fаcebook ТУК.

Прочетете още