Ицо Хазарта представя нова песен на Годишни Музикални Награди на БГ Радио 2019

Ицо Хазарта представя нова песен на Годишни Музикални Награди на БГ Радио 2019
16 Май 2019

Остава по-малко от седмица до церемонията по връчване на Годишни Музикални Награди на БГ Радио 2019 – най-ценните статуетки – мерна единица за успех и фен база на българската музикална сцена.

На 22 май град Пловдив посреща най-обичаните, най-заслужилите и най-продуктивните изпълнители и любимите водещи на БГ Радио за грандиозна церемония в зала Колодрум. Началният час на концерта е 20:00, а за първи път тази година Рафи няма да води сам – в ролята на домакин влиза и Поли Генова. Само месец след раждането на първото ѝ дете, Поли ще стъпи на сцената на Годишни Музикални Награди не само с изпълнение, но и като втори водещ на церемонията, която се провежда в европейската столица на културата 2019 – Пловдив. Рафи също ще представи най-новата си песен, а на сцената с дебютен сингъл ще се качат и първите артисти в новосъздадения от Рафи лейбъл Yan Brothers Entertainment – Трио Trinity.  

10-ата нова песен, чиято премиера ще се случи на сцената на Годишни Музикални Награди на БГ Радио 2019, е новият сингъл на Ицо Хазарта. „Гладен“ е името на песента, която ще прозвучи за първи път в ефира на БГ Радио на 21 май в предаването “Любими песни за любими хора“. Хазарта се качва на сцената на най-вълнуващото и очаквано музикално събитие в България – церемонията по връчване на Годишните Музикални Награди на БГ Радио за първи път от 13 години.

На 22 май, освен дългоочакваните победители в деветте категории, за които все още се гласува на www.bgradio.bg, публиката ще види и 4Magic, Братя Аргирови, Графа, DARA, Jeremy?, Кирил Маричков, Криско, Любо Киров, Мария Илиева, Миро, Михаела Маринова, Михаела Филева, NDOE, Pavell & Venci Venc', Поли Генова, Рафи, РУШИ, СкандаУ, TITA и още много любими бг звезди.

Следете събитието във facebook за актуални новини, а билети за церемонията, която ще се проведе в Пловдив в зала Колодрум на 22 май, се продават в мрежата на Eventim.

Годишни Музикални Награди на БГ Радио 2019 се реализират с подкрепата на VIVACOM, Дженерали Застраховане АД и Nescafѐ Dolce Gusto.

Прочетете още