Ива Давидова отново булка в авторската си песен "Сватба"

Ива Давидова отново булка в авторската си песен
22 Май 2023

След като навръх 14-ти февруари тази година гръмна новината за бруталната изневяра и последвалата гавра, на която бе подложена Ива Давидова от съпруга ѝ, певицата подаде молбаза развод, но за сметка на това е в творчески подем. След авторската ѝ песен "Развод, в световния ден на семейството 15-ти май певицата пусна и новата си авторска песен. Във видеото към песента, на която Ива е автор на текста и музиката, тя е облечена с булчинската си рокля от действителната си сватба.

Цял екип от професионалисти е работил по песента, като чест за певицата е, че най-добрите музиканти от Северна Македония са застанали зад нея. Аранжиментът е дело на македонския хитмейкър Сашко Митковски, а зурната свири най-добрият македонски зурнаджия Гоце Димовски.

Сватбата е празник на любовта и съм много щастлива, че с такава песен и то авторска мога да съм актуална и част от тази магия между двама влюбени. Поканите да пея на сватби буквално заваляха. Изглежда вече съм певица за сватби и разводи-допълва с усмивка Ива Давидова.

Видеото може да гледате в официалния YouTube профил на певицата - Iva Davidova Official.. Режисьор на клипа към е Георги Томбашки от студио Onyxton, а визията на Ива е дело на Мис Бони - грим и Стели - фризьор. Празничната атмосфера се допълва с професионалните танцьори от формация с ръководител Христо Костадинов. Кадрите са заснети в с. Боснек, Пернишко с любезното домакинство на „Синята къща“.

Прочетете още