„Извънредно специално“ – събитието, което ще се случи само веднъж

„Извънредно специално“ – събитието, което ще се случи само веднъж
1 Декември 2021

Извънредно специално“ е събитие, което ще се случи само веднъж – 4 декември в Зала 1 на НДК. Стефания Колева, Здрава Каменова и Богдана Трифонова са подготвили специално издание, което ще изненада публиката със съдържание, излизащо напълно извън определението за представление.

Публиката ще бъде истински специална, защото само на 4 декември ще надникне зад завесата на предстоящото трето представление на трите актриси, чиято премиера ще бъде през 2022 година.

И за да бъде картината пълна, в събитието ще се включи и музикален гост. Това е Vera Russo - Faith DJ, която е DJ, MC, Hose вокал, певица, водеща. Изявява се в най-посещаваните клубове у нас, участвала е в музикалните формати Music Idol и „Гласът на България“.

„Извънредно специално“ ще бъде един естествен завършек на годината след изключително успешните летни турнета на стендъп комедиите „Извънредно положение“ и „Извънредно любовно“ с участието на трите актриси.

„Срещите ни с публиката всеки път са много вълнуващи и си мислим, че да завършим тази година с нещо специално заедно ще бъде подарък за всички“, споделят трите актриси.

Събитието ще се проведе при спазването на всички противоепидемични мерки към момента на неговата дата. Билети можете да откриете тук

Прочетете още