Пак отлагат премиерата на "Bond 25"! Кога ще гледаме следващия филм за агент 007?

Пак отлагат премиерата на
19 Февруари 2019

Премиерата на юбилейния 25-ти филм от култовата поредица за Джеймс Бонд се отлага. Създателите му оповестиха, че той ще тръгне по кината по-късно от предварително оповестената дата. Предполага се, че забавянето се налага след наемането на нов сценарист, който да работи по проекта.

От продуцентските компании MGM и Universal Pictures съобщават, че "Bond 25" ще излезе на екран на 8 април 2020 година. Това е второ отлагане на премиерата на дългоочаквания филм. Според първоначалната информация се очакваше филмът да тръгне по световните кино екрани на 8 ноември 2019 година, после насрочиха премиерата на продукцията за 14 февруари 2020 г., а сега както стана ясно я местят за април 2020.

Беше трудно за "Bond 25" да се задвижи. Първоначално Даниъл Крейг не искаше да влиза в образа на прословутия шпионин за пети път. След това възникнаха творчески различния между него и режисьора Дани Бойл, който в крайна сметка напусна, а на негово място дойде Кари Фукунага (True Detective). Дано всички тези препятствия са за добро и юбилейната лента оправдае очакванията на зрителите по света.

Прочетете още