Пак отложиха премиерата на новия филм за Джеймс Бонд

Пак отложиха премиерата на новия филм за Джеймс Бонд
7 Октомври 2020

Премиерата на новия филм за Джеймс Бонд "Смъртта може да почака" беше отложена отново заради продължаващата коронавирусна пандемия и заради малкото зрители, които се осмеляват да посетят киносалоните в условията на опасност от зараза. Беше обявено, че лентата, която очаквахме да тръгне в кината у нас на 20-и ноември 2020г., ще излезе през април 2021 г. Продуцентите Майкъл Уилсън и Барбара Броколи заявиха, че премиерата се измества напред във времето, "за да може лентата да бъде гледана от публиката в киносалоните по целия свят."

Поредицата за Джеймс Бонд е една от най-доходоносните в света. "Спектър" от 2015 г. донесе приходи от 880 милиона долара от прожекции в киносалоните по света, а "007 Координати: Скайфол" от 2012 г. - над 1 милиард долара. 

"Смъртта може да почака" е заснет с бюджет 200 милиона долара и се разпространява у нас от Форум Филм България. Режисьор на лентата е Cary Joji Fukunaga, а в главната роля отново ще гледаме супер звездата Daniel Craig в 5-тото му и последно преобразяване в 007. Той си партнира с Ralph Fiennes, Naomie Harris, Ben Whishaw, Rory Kinnear, Jeffrey Wright, Léa Seydoux и Christoph Waltz.

Прочетете още