"Пали пали" - нова песен от Фики

12 Юни 2024

Фики стартира лятото с нов горещ хит „Пали, пали“. Още с излизането си песента получи одобрението на меломаните, а клипът попадна в класацията за Набиращи популярност видеа в YouTube.

Звездата на Diapason Records залага на песен дело гръцките композитори Giannis Fraseris и Xristos Santikai, които били изключително любезни и точни по време на създаването на парчето. За аранжимента Фики се доверява на Brothers Stoyanovi, които от дълго време са част от неговия екип. Текстът е поверен на Мариета Ангелова.

„Оттук нататък ще залагам на стойностни песни. Работя и по нов албум, който планирам да бъде готов за моя рожден ден – 3 март. Албумът ще включва всички стилове музика. Това ще бъде една голяма сбъдната мечта за мен и за моите почитатели, които вече 11 години не спират да ме подкрепят!“, сподели Фики.

Видеото „Пали, пали“ е заснето в Хисаря – един любим български град за изпълнителя. В клипа Фики наистина разпалва горещи страсти и щедро демонстрира изваяното си тяло за радост на почитателките си.

Режисьор на лентата е Людмил Иларионов.

Прочетете още