Sinan поднася романтична изненада на своите фенове

Sinan поднася романтична изненада на своите фенове
26 Януари 2023

С наближаването на празника на любовта Свети Валентин, Sinan поднася романтичната песен, озаглавена „С теб съм жив“. Премиерата на видеото се състоя в ефира на Фен ТВ официалния YouTube канал на медията. 

Парчето е подарък за талантливия певец от Gyuner Roshen, който е автор на музиката и част от текста.

„През лятото бях в България и с Gyuner се запознахме на едно тържество. Той имаше няколко демо парчета. Още щом чух тази песен, ми хареса. Текстът не беше довършен, но музиката ме грабна веднага и бях категоричен, че ще я запиша. Gyuner беше много щастлив, че именно аз ще я пея.“- сподели Sinan.

Финалният вариант на текста е дело на Анастасия Мавродиева, която освен невероятен професионалист е и в приятелски отношения с изпълнителя. Аранжиментът е дело на Деян Асенов, с когото Sinan работи за първи път и е възхитен от таланта му. Видеото е заснето в Белгия, където живее певецът на Diapason Records. Режисьор е Добромир Николов, с когото изпълнителят работи по повечето си клипове.

Талантливият артист обича да прави парчета с различно звучене – в репертоара си има и по-динамични, но и по-лирични композиции.

 „Обичам да пея различна музика. Надявам се на феновете ми да им хареса тази песен, защото обичам да ги радвам! Пожелавам им да празнуват любовта не само на 14 февруари, а всеки ден от годината! Обичайте и бъдете обичани!“- каза Sinan.

Прочетете още