Sinan с авторска песен, вдъхновена от лична история

Sinan с авторска песен, вдъхновена от лична история
11 Август 2022

Ако чуе Бог“ е заглавието на новата песен на Sinan, която вече е направи премиерата си в ефира и официалния YouTube канал на Фен ТВ. Парчето е достъпно във всички дигитални музикални платформи.

Изпълнителят от каталога на Диапазон Рекърдс представи песен по негови музика и аранжимент. Текстът е на Анастасия Мавродиева. „Ако чуе Бог“ е много личен проект за младият певец. Историята на парчето е лично преживяна от него.  

„Въпреки че съм млад, не са ми чужди болката и разочарованието, което можеш да изпиташ понякога.“ – споделя Sinan.

Посланието на песента е да оценяваме хората, които ни обичат и да оценяваме любовта, а не само да търсим материалното. Видеото съм „Ако чуе Бог“ импонира на текста на парчето. В клипа на Sinan партнира атрактивната танцьорка от FunkyMonkeys Бояна Радкова.

„С Бояна се сработихме много добре по време на снимките. Тя страхотно си изигра ролята за видеото. Мисля, че заедно успяхме да предадем емоцията, която ми се искаше да се усети, когато написах песента. Режисьорът Добри Николов, с когото работим от дълго време, направи клипа точно така, както си го представях“ – коментира още изпълнителят.

Прочетете още